Ce este microfibra?


Microfibra este o cârpă excelentă, inovatoare, de curățare hipoalergenică. Este de 100 de ori mai subțire decât un păr uman. Este format din poliester (80%) și nylon (poliamidă) - 20%.


De ce microfibra se curăță atât de bine?

Microfibra este realizată din fire ultra-moderne, în care fibrele de poliester sunt conectate la miezul de poliamidă.


Ce este microfibra?


Țesutul are milioane de pori mici în formă asemănătoare triunghiurilor microscopice care sunt formate ca urmare a clivajului.


Aceste triunghiuri microscopice atrag toate tipurile de particule de praf în fibră prin electrificarea de contact și le împiedică să cadă.


Ce este microfibra?


În plus, datorită efectului capilar, numeroși pori între microfibre, precum un burete, absorb rapid apa, care se evaporă ușor, iar țesătura se usucă și apa iese la suprafață prin porii interni.


Ce este microfibra?


Microfibra de înaltă densitate pătrunde în cele mai mici goluri și elimină bacteriile și germenii de la suprafață. Țesătura din microfibră absoarbe literalmente murdăria în sine, ținând-o ferm între microfibrele structurii greșite ramificate.


Pânza din microfibră are proprietăți de curățare mai bune în comparație cu tifonul, hârtia și alte materiale de curățare.


Care sunt avantajele țesăturii din microfibră?

Ridică de la suprafață particule de murdărie, uleioase și păr;

Îndepărtează grăsimea, uleiul fără a utiliza substanțe chimice care sunt ecologice;

Penetrează în cele mai inaccesibile locuri;

Nu lasă zgârieturi după sine, prin urmare poate fi folosit în siguranță pe orice suprafață;

Absoarbe mult mai multă apă decât țesutul obișnuit;

Se usucă rapid după spălare;

Are efect antifungic, eliminând bacteriile și germenii;

Potrivit pentru reutilizare pe termen lung.

Pentru ce se folosește microfibra?


Pentru curățarea ochelarilor, ochelarii de soare, aparatelor foto și teleobiectivelor, telefoanelor mobile, discurilor, ecrane LCD, dispozitive electronice, mobilier, bijuterii, articole din sticlă, vase, pahare, podele, instrumente muzicale, mașini, ca prosop de sport, prosop de față prosoape pentru animale. Pânza de curățare din microfibră va fi cel mai bun agent de curățare al secolului XXI. Faceți-vă viața mai convenabilă cu utilizarea zilnică de microfibră.

Cum se folosește și se spală microfibra?


Microfibra uscată poate fi folosită pentru a șterge praful sau lustruirea. Umezită ușor cu sau fără substanțe chimice pentru curățare.

Șervețele de curățare din microfibră au o rezistență ridicată la uzură, rezistă până la 2000 de cicluri de abraziune. Pânza folosită în scopul prevăzut este ușor de spălat, iar după uscare este gata de utilizare din nou.

Dacă microfibra lasă urme după utilizare, trebuie spălată și stoarsă înainte de următoarea utilizare. Materialul poate fi spălat cu mâna sau într-o mașină de spălat în apă caldă. Nu folosiți înălbitor sau aromă. Ce este microfibra?