Vizir este o nouă generație de pulberi de spălat, capsule și geluri cu o formulă unică special dezvoltată, datorită căreia hainele tale vor străluci pur și simplu curat

Componentele care alcătuiesc aceste produse îți vor face rufe surprinzător de moale și plăcută la atingere, îi vor conferi o aromă proaspătă și vor proteja în mod fiabil țesătura de decolorarea și degradarea fibrelor constitutive. Proprietățile unice și compoziția bine alese fac din pulberea de spălat Vizir un instrument universal care vă poate spăla eficient hainele într-un interval larg de temperaturi, începând de la 30 și terminând cu 90. În plus, pulberea lichidă Vizir conține ingrediente speciale care protejează pielea delicată a mâinilor feminine, nu o irita, ci o hidratează. Avantajele pulberii de spălat Vizir față de mărcile concurente: 1) - călcarea este mai ușoară 2) spălarea blândă și delicată 3) protecția împotriva energiei statice 4) lupta împotriva tuturor tipurilor de poluare cunoscute (pete de la cafea, vin, ketchup, ceai, sânge sau chiar grăsimi corozive 5) conținutul de agent protector Calgon în compoziția pulberilor.

Specialiștii companiei au obținut toate rezultatele de mai sus datorită unei formule îmbunătățite și aditivilor speciali conținuți în detergenții Vizir. Pulberea Vizir este o soluție standard pentru spălarea hainelor, în timp ce gelul lichid Vizir - acest produs nu lasă pete albe după uscarea hainelor, de exemplu, pe un sacou de iarnă negru. Iar capsulele Vizir nu provoacă deloc depuneri în interiorul mașinii de spălat, puteți întreba despre aceasta în orice serviciu pentru repararea mașinilor de spălat. Toate produsele prezentate sunt fabricate în țările Uniunii Europene: Germania, Belgia, Polonia, au doar recenzii pozitive, iar calitatea lor este confirmată de certificate, medalii și premii internaționale.