Cadi Amidon - produse de curățare a gospodăriei conform standardelor europene

Cadi Amidon - detergenți naturali și ecologici, detergenți pentru chiuvete, gresie și faianță. Produse de calitate pentru toaletă, cadă și țevi, bucătării, sticlă și plastic, lemn, precum și orice metale. Produsele prezentate vor curăța chiar și cele mai vechi pete și vor dizolva cele mai puternice formațiuni de piatră din conducte. Și toate acestea cu ajutorul unor componente naturale!

În segmentul analogelor importate, la prețuri, Economia corespunde, în timp ce calitatea este cât mai aproape de Premium

Cadi (Kadi) este un brand german de produse de curățare pentru uz casnic, destul de renumit și popular în Europa. Cadi este o substanță chimică FIV fără conținut de fosfați și scăzută (până la 5% conform standardelor UE). Detergenți pentru rufe atunci când folosiți, care nu vă preocupă doar de sănătatea familiei, dar și de mediu. Calitatea produselor vă va plăcea plăcut, iar prețul vă va surprinde. O caracteristică distinctivă a mărcii este proprietatea antibacteriană a tuturor produselor oferite de această marcă.