Gel de spălare Der Waskkonig 3.305 l universal

New

Gelul pentru spălarea Der Waschkonig Universal este creat pentru curățarea eficientă a hainelor de orice culoare. Formula sa este creată ținând cont de particularitățile îngrijirii țesăturilor colorate și albe.

Gelul Universal de rufe este potrivit pentru toate tipurile de țesături, cu excepția lânii și mătăsii, pentru spălarea automată și manuală. Conține componente care înmoaie apa și protejează mașina de spălat de scară și calcar. Detergentul lichid pentru rufe este consumat economic datorită compoziției sale concentrate.


Caracteristicile compoziției: nu provoacă alergii și iritații ale pielii. Compoziția include numai componente care sunt sigure pentru sănătate și mediu. Nu conține fosfați, zeoliți și clor și este potrivit pentru utilizarea în case cu canale autonome și rezervoare septice.


Efect: îndepărtează ușor murdăria și îngrijește țesătura. Protejează lucrurile de deformare, uzură prematură și apariția peletelor, netezind fibrele și întărind astfel țesătura. Datorită unei formule speciale, gelul universal de spălare păstrează saturația culorii lucrurilor și previne apariția stralucirii și a plăcii gri. Pătrunde în fibre și își restabilește structura, ceea ce împiedică fixarea murdăriei și ajută la îndepărtarea mai ușoară. Lanolina inclusă în compoziție are grijă de țesătură, o face moale, plăcută la atingere.


Este eficient chiar și pe programe de spălare scurte și ecologice la temperaturi scăzute. Pulberea de spălare lichidă se dizolvă deja la 20°C și se spală complet din țesătură, fără a lăsa dungi. Oferă lucrurilor o aromă ușoară și proaspătă.


Caracteristicile aplicației. Sortați rufele înainte de spălare. Asigurați-vă că luați în considerare informațiile de pe etichetele produsului. Intervalul de temperatură de funcționare este de la 20°C la 90°C.


Mod de aplicare: capacul (volumul 80 ml) acționează ca o cană de măsurare. Consumul în timpul spălării mașinii (pentru 4, 5 kg de rufe): pentru murdărie ușoară, 30 ml în apă moale și medie, 40 ml în apă tare. Pentru contaminare de grad mediu — 35 și 50 ml, pentru rufe foarte murdare-50 și, respectiv, 80 ml. Consum pentru spălarea mâinilor: 35 ml pe 5 litri de apă.


Precauții: a se păstra departe de copii. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu multă apă. În caz de înghițire, consultați imediat un medic și arătați ambalajul sau eticheta.


Condiții de depozitare: depozitați vertical într-un ambalaj închis separat de produsele alimentare la o temperatură cuprinsă între 0°C și 35°C. Protejați-vă de umiditate și de lumina directă a soarelui. Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricației.


Der Waschkonig este o marcă germană care produce produse chimice de uz casnic ecologice de cea mai înaltă calitate: pulberi de spălat, geluri, capsule, produse de îndepărtare a petelor, balsamuri, precum și tablete de decalcifiere și tablete de curățare pentru mașinile de spălat. Marca își extinde constant gama și își îmbunătățește produsele folosind tehnologii inovatoare avansate. Der Waschkonig încearcă să răspundă nevoilor clienților prin crearea de produse extrem de eficiente la un preț accesibil. Fabricile mărcii sunt echipate cu echipamente moderne, iar produsele au fost testate în laboratoarele germane cu rezultate pozitive. Calitatea produselor este controlată de un sistem de Management al calității în conformitate cu cerințele standardului ISO 9001. Marca are un certificat internațional BRC, dezvoltat de Consorțiul britanic de Retail pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor furnizate. Produsele companiei sunt populare în diferite părți ale lumii. Nivelul ridicat de încredere al clienților implică faptul că aproape 94% dintre clienții care au folosit vreodată marca ar recomanda-o rudelor lor.

Producător şi model
Producător şi model
Alte
Produse similare
new
Îndepărtarea petelor ARIEL
Îndepărtarea petelor ARIEL
132 lei
new
Gel pentru spălarea lenjeriei albe Gallus 4l
Gel pentru spălarea lenjeriei albe Gallus 4l
135 lei
new
Gel de spălare Der Waskkonig 3.305 l pentru lucruri negre și întunecate
Gel de spălare Der Waskkonig 3.305 l pentru lucruri negre și întunecate
125 lei
new
Îndepărtarea petelor ARIEL
Îndepărtarea petelor ARIEL
132 lei
new
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash SENSITIVE (92)
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash SENSITIVE (92)
130 lei
Detergent lichid „Gallus” 4 l  Universal ,100 de spalaturi
Detergent lichid „Gallus” 4 l Universal ,100 de spalaturi
135 lei
new
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash BLACK (92)
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash BLACK (92)
135 lei
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash  WHITE
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash WHITE
125 lei
new
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash COLOR (92)
Gel pentru spalarea rufelor Power Wash COLOR (92)
130 lei
Gel pentru spălare Pure Fresh Color 4л
Gel pentru spălare Pure Fresh Color 4л
120 lei